Jornada sobre recursos educativos de acceso abierto

Alicia López Medina

Os remito un mensaje que he recibido en una lista de distribución a la que estoy suscrita. Lo envía Núria Ferran Ferrer, profesora de la Universitat Oberta de Catalunya. Espero que os interese.

«El projecte Open eLearning Content Observatory (OLCOS, www.olcos.org) ha organitzat una trobada en el marc del III Seminari Internacional de la Càtedra UNESCO d’eLearning de la UOC (http://www.uoc.edu/catedra/unesco/seminario/english/index.html).

L’objectiu d’aquestes activitats és debatre sobre els reptes institucionals que suposen els recursos educatius d’accés obert. Així, diferents experts de reconegut prestigi presentaran en conferències els aspectes didàctics, els tecnològics i els legals relacionats amb els continguts docents d’accés obert. Alhora, s’exposaran casos pràctics com l’OpenCourseWare del MIT, el Virtual Learning Environment Project de la Open University del Regne Unit, i s’aportaran les experiències del projecte Connexions de la Rice University, i de l’ del International Institute for Educational Planning, IIEP, de la UNESCO.

A partir del 6 de novembre esteu tots convidats a participar en els debats virtuals que es faran en la seu web que us he proporcionat de la Càtedra UNESCO, i durant els dies 22-24 de novembre es farà un seminari presencial a Barcelona al qual cal inscriure’s prèviament (http://www.uoc.edu/catedra/unesco/seminario/english/preregistrations.html).»

Compartir:

Deja un comentario